Los uw conflict op met hulp van een professional

Wij helpen u graag op weg

Van Beekstraat 114
1121 NS Landsmeer
T 020 - 8468174

Naar contact

Vantage Way of Working

Vantage ontflict Nederland

Vantage introduceerde het nieuwe werkwoord “ontflicten". Het is een tegenbeweging. Ontflicten staat voor het samen zoeken naar oplossingen in plaats van de tegenstellingen te benadrukken. Ontflicten is kiezen voor het op een andere wijze aankijken tegen tegengestelde belangen, en erkennen dat een gezamenlijke oplossing  voor alle betrokkenen vaak beter uitpakt dan een eenzijdige focus op winst. 

De Vantage Way of Working staat voor kwaliteit, voor de menselijke maat, voor zelfwerkzaamheid. We gaan uit van de kracht van elk mens, en geloven dat iedereen in staat is te groeien en het beste uit zichzelf te halen. We helpen mensen vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om een vervelende situatie om te zetten in een kans.

Doorbreek destructieve patronen

Onze methodes zijn gebaseerd op het gegeven dat mensen weer op een gezonde manier met elkaar gaan communiceren als ze autonoom beslissingen kunnen nemen. Om dat te kunnen, is het nodig om helder te krijgen welke elementen een goede samenwerking in de weg staan. Dat traject begeleiden onze consultants, coaches, mediators en vertrouwenspersonen. 

Scans en wetenschappelijke testen

Om het proces veilig en effectief te laten verlopen, maakt Vantage gebruik van online scans en wetenschappelijk gevalideerde testen. Hiermee verzamelen en analyseren we de nodige informatie op een gerichte manier. Gecombineerd met onze persoonlijke aanpak kunnen we zo vlot bepalen welke oplossing bij een situatie past.

Onderbouwd en verantwoord

Als organisatie heeft u altijd inzicht in wat wij voor u doen, wat we kosten en welke meerwaarde we bieden aan uw organisatie. We geven duidelijke rapportages, zodat u in uw organisatie kunt onderbouwen en verantwoorden waarvoor u ons inzet en waarom. Voor aanvang van onze dienstverlening kunnen we in een Conflict Impact Assessment rapport (CIA-rapport) in kaart brengen wat de huidige kosten van (dreigende) conflicten binnen uw organisatie zijn en hoeveel u daarop kunt besparen.

Continu verbeteren

Omdat voor Vantage het menselijke contact zo belangrijk is, gaan we bij het gebruik van technologie niet over één nacht ijs. We zijn continu bezig om onze aanpak, processen en methodes te verbeteren. Daarbij innoveren we niet om het innoveren, maar om mensen nog beter te kunnen helpen. We maken gebruik van de kennis van onze professionals, ervaringsdeskundigen en de wetenschap.

Meer weten over de Vantage Way of Working?

Neem contact op met Vantage voor meer informatie of een persoonlijk advies.