Los uw conflict op met hulp van een professional

Wij helpen u graag op weg

Van Beekstraat 114
1121 NS Landsmeer
T 020 - 8468174

Naar contact

Vantage voor werkgevers

Vantage is in 2014 opgericht vanuit het streven naar een wereld zonder conflicten.

Volgens de oprichters kan dat op een pragmatische en zakelijke manier: Vantage ondersteunt de kracht van mensen met een analytische aanpak.

Signaleer en grijp in: verbeter samenwerking

Persoonlijke ervaringen brachten initiatiefnemer Ivor Brinkman en zijn partners tot de overtuiging dat conflicten niet in de rechtbank uitgevochten dienen te worden. Door vroegtijdig te signaleren waar relaties moeizaam verlopen, kan er op tijd ingegrepen worden. Vanuit die gedachte zet Vantage met name in op het verbeteren van de samenwerking, het versterken van de veerkracht van mensen en de rol die HR-professionals en leidinggevenden daarbij kunnen vervullen. Mocht het toch tot een conflict komen, dan is mediation de manier om samen tot een oplossing te komen.

Meetbare resultaten door rapportages en testen

Van huis uit is Ivor accountant en lange tijd financieel directeur geweest. Vanzelfsprekend hecht hij er daarom aan dat resultaten meetbaar zijn. Op basis van de rapportages en de wetenschappelijk gevalideerde tests kunt u als HR-professional aantoonbaar maken wat de inzet van Vantage uw organisatie oplevert. Voor aanvang van onze dienstverlening kunnen we voor u in kaart brengen wat de huidige kosten van (dreigende) conflicten binnen uw organisatie zijn en hoeveel u daarop kunt besparen.