Optimaliseer samenwerking in team met Vantage

Wij helpen u graag op weg

Van Beekstraat 114
1121 NS Landsmeer
T 020 - 8468174

Naar contact

Team van de kaart? Samen met ons brengt u de oorzaken in kaart.

Uw team functioneert nog maar ergens wringt de schoen...

U hebt het gevoel dat uw organisatie meer zou kunnen bereiken met alle kennis en vaardigheden die u in huis hebt. Uw team functioneert niet optimaal, ook al lijkt er aan de oppervlakte niets aan de hand. De onderlinge verbinding is matig. Medewerkers functioneren als individu, maar weten elkaar niet te versterken. Vantage Explore maakt inzichtelijk hoe mensen in uw organisatie samenwerken, op welke punten dit beter kan en hoe zij zelf tot die verbetering kunnen komen.

Vantage benut de bestaande kracht  

Vantage neemt de kracht van mensen zelf als uitgangspunt en ondersteunt dit met een analytische aanpak. Welke samenwerkingsstijlen in een team worden toegepast en welke factoren samenwerking in de weg staan wordt met behulp van onze zelfontwikkelde vragenlijsten inzichtelijk gemaakt. Door de inzichten die hiermee worden verkregen ontstaat onderling begrip. De angel is daardoor verwijderd voordat de situatie kan uitmonden tot een conflict.

Emotie en feiten gescheiden

De analytische werkwijze van Vantage Explore, met wetenschappelijk onderbouwde testen, leidt tot meetbare resultaten. Emotie en feiten worden gescheiden waardoor gericht ingezet kan worden op verbetering.

Voor wie is Vantage Explore geschikt?

  • Bent u vooruitstrevend op het gebied van personeelsbeleid? Ziet u uw medewerkers als kapitaal van de organisatie? 
  • Heeft u te maken heeft met grote diversiteit onder uw medewerkers?  
  • Werkt u veel met interdisciplinaire projectteams? 
  • Is er sprake van een team waarbinnen de verhoudingen gespannen zijn? 

Als u één van deze vragen met "ja" kunt beantwoorden, kan Vantage Explore de samenwerking binnen uw organisatie verbeteren.

Meer weten?

Neem contact op voor een persoonlijk advies op maat.