stop domino met hand

Wij helpen u graag op weg

Van Beekstraat 114
1121 NS Landsmeer
T 020 - 8468174

Naar contact

Het Vantage team

De initiatiefnemers van Vantage hebben ieder hun eigen reden om te kiezen voor de Vantage Way of Working.

Ivor Brinkman  Ivor Brinkman – Managing Director en oprichter

e-mail mij via: ivor.brinkman@vantage.nl of bel mij op 06-11006746

“Ik wil mensen en organisaties helpen weer grip te krijgen op de conflictsituaties of samenwerkingsproblemen die zij tegenkomen en hen in de weg zitten. Daarvoor wil ik hen de beste producten, diensten en professionals bieden zodat niemand onherstelbaar en langdurig beschadigd wordt. In alles wat wij aanbieden vind ik dat onze klanten centraal moeten staan, het gaat om hen en hun situatie. Het inzetten van online mogelijkheden, moderne technieken als scans en het gebruiken van gemeenschappelijke kennis en vaardigheden zie ik als onvermijdelijke ontwikkelingen die onze klanten helpen steeds sneller en goedkoper tot oplossingen te komen.”

Ellen de Hart Ellen de Hart - Associate Customer Experience

"In mijn ervaring heb je in een conflictsituatie behoefte aan helderheid en hulp bij het maken van de juiste keuzes. Een heldere analyse, gebaseerd op feiten, maar ook oog voor de emotionele aspecten. Vantage biedt deze hulp bij alle mogelijke conflictsituaties, ook als het nog geen conflict is, maar misschien nu nog een “wringende schoen”. Mensen helpen om zelfstandig conflictsituaties op te lossen geeft kracht en draagt bij aan persoonlijke ontwikkeling. Daar geloof ik in en wil ik graag op mijn manier aan bijdragen. In mijn rol bij Vantage werk ik mee aan het verder ontwikkelen van onze diensten en producten."

John Muijs  John Muijs – IT & Business Development

“Uitwassen door niet opgeloste conflicten wil ik voorkomen en via Vantage draag ik daar aan bij”

 Tanja van Veen  Tanja van Veen - Sales & Business Development

"In mijn ervaring met conflict hantering gaat het eigenlijk altijd over het eigen aandeel in het conflict, acceptatie van de ander en mogelijk op zoek naar en aanleren van beïnvloedingsstrategieën. Uiteindelijk iemand losweken van het conflict en terug in de eigen kracht brengen om van daaruit weer eigen keuzes te gaan maken. Of dat nu als individu is of binnen een rol in de organisatie. Vanuit die optiek wil ik organisaties helpen het beste uit zichzelf te halen en zich niet in hun succes te laten beperken door samenwerkingsproblemen."

Aneta Fita  Aneta Fita - non executive director/adviseur

“I am part of the Vantage project because I like the idea of helping people develop their skills to solve their conflicts with others and create a tool set to support them to realise that goal.”

 

Onze professionals

Wij werken samen met hoogwaardige professionals die u helpen elk conflict of samenwerkingsprobleem om te zetten in een kans.