mediation

Kosten van conflict

Kosten van conflicten in Nederland

Afgelopen winter publiceerden wij over de kosten van conflicten waarover zelfs vanuit het Parlement vragen zijn gesteld. Inmiddels heb ik het model dat hieraan ten grondslag lag verder uitgewerkt.

De conflictoplosser van de toekomst is een platform

Is de conflictoplosser van de toekomst een platform?

Gisteren was ik te gast bij het ING Customer Experience Centre in het kader van de halve finale van de Dutch Legal Tech Startup Awards. Vantage was één van de halve finalisten. Wat viel mij op?

Wat als u een app was?

Wat als u een app zou zijn?

Ik heb een nieuwe monitor gekocht om mijn laptop op aan te sluiten. Na een operatie aan mijn netvlies en het naderen van het midlife point lukte het mij niet meer om alles op een klein scherm te zien. C’est la vie.

Hoe vaak zit u in uw zoogdierenbrein?

Hoe vaak zit u in uw zoogdierenbrein?

Er zijn maar weinig situaties waarin conflicten zo op de loer liggen als bij het opvoeden van lieve maar bij tijd en wijle opstandige pubers. Althans dat is mijn ervaring en ik zie het ook om mij heen (om mijzelf een beetje gerust te stellen).

Conflict FNV en Aelbers

FNV en Aelbers, wist u dat u een gezamenlijk belang heeft?

Deze week diende een kort geding dat was aangespannen door de FNV tegen Aelbers personeelsdiensten. Volgens de FNV worden enkele honderden buitenlandse werknemers van het uitzendbureau stelselmatig onderbetaald en krijgen ze toeslagen niet uitbetaald.

toedichtingsravijn.jpg

Het toedichtingsravijn

Vooroordelen en aannames zetten relaties onder druk. Niet alleen hebben we vaak een duidelijke mening over de ander. Die hebben we ook over onszelf.

Abonneren op RSS - mediation