scans

Wij helpen u graag op weg

Van Beekstraat 114
1121 NS Landsmeer
T 020 - 8468174

Naar contact

Scans die je helpen jouw arbeidsconflict op te lossen

Vantage ontwikkelde voor jou een aantal scans om conflictsituaties op te kunnen lossen

Vantage Quickscan©

De Vantage Quickscan© geeft inzicht in welke wijze van conflictoplossing het beste bij je past. Op grond van uw antwoorden wordt onderzocht of je behoefte hebt aan coaching, mediation, meer op zoek bent naar tips en adviezen van ervaringsdeskundigen of juist liever juridische stappen onderneemt. Je kunt de Vantage Quickscan© elk moment starten.

Vantage Escalatiescan©

Met behulp van de Vantage Escalatiescan© krijg je inzicht in de wijze waarop het conflict kan escaleren. De rapportage geeft weer in welk stadium jouw conflict verkeert en de kenmerken daarvan. Soms kan dit al helpen om eruit te stappen en het tij te keren. Wij geven in ieder stadium do’s en don’ts mee, zodat je zelf met jouw conflictsituatie aan de slag kan om verdere escalatie te voorkomen. Maak gratis een eigen account aan om meteen te kunnen starten met de Vantage Escalatiescan©. Een Vantage account is jouw eigen veilige omgeving, waar je o.a. al je testuitslagen terug kunt vinden, en zonder verdere verplichtingen.

Vantage Optiescan©

Met de Vantage Optiescan© breng je voor jezelf in kaart in hoeverre je bereid bent om om stappen te nemen om samen te een oplossing te komen. Je onderzoekt in hoeverre je mogelijk vastzit in jouw eigen denkbeelden en in welke mate je rekening wilt houden met de belangen van beide kanten. Maak gratis een eigen account aan om meteen te kunnen starten met de Vantage Optiescan©. Een Vantage account is jouw eigen veilige omgeving, waar je o.a. al je testuitslagen terug kunt vinden, en zonder verdere verplichtingen.