Ruzie met collega

Wij helpen u graag op weg

Van Beekstraat 114
1121 NS Landsmeer
T 020 - 8468174

Naar contact

Ruzie met mijn collega

Met lood in je schoenen...

Weer een dag op kantoor. Je bent op weg naar de koffiemachine en daar staat ‘ie. Hans van marketing. Hij heeft je gezien, te laat om om te draaien. De spanning is te snijden, onuitgesproken verwijten hangen zwaar in de lucht. Als 'ie ook maar één opmerking maakt, dan zal je...! Wat? Weglopen? Laten zien wie hier de sterkste is? Hem de mond snoeren met een flinke steek onder water? Het zweet breekt je uit, en de dag is nog maar net begonnen.

Andere ogen

Bij een conflict met collega’s zijn er geen winnaars. Niets doen, de hakken in het zand zetten, de zaken flink laten escaleren, je collega zwartmaken – uiteindelijk leidt het tot een hoop ellende. Maar wat als je dit conflict met andere ogen bekijkt? Als je het ziet als een unieke kans om jouw inzicht te vergroten in jezelf, in je collega’s en de dynamiek op je werk? Om tot constructieve oplossingen te komen vanuit je eigen kracht en creativiteit. En vooruit, met een beetje hulp van buitenaf.

Je bent niet alleen

Jiij bent vast de enige. Toch? Zo voelt het meestal. De realiteit is echter dat jaarlijks 400.000 mensen een arbeidsconflict hebben. Wij weten wat deze mensen meemaken. Wij weten wat je meemaakt en willen jou daarbij ondersteunen.

Keuzehulp

Vantage biedt inzicht in de verschillende mogelijkheden die je hebt om jouw conflict op te lossen. Door het zelf aan te pakken, of met hulp van een objectieve bemiddelaar of persoonlijke coach. Zodat die koffiemachine straks weer is waar ‘ie voor bedoeld was. Koffie, en een ontspannen babbeltje. 
Vantage is uw keuzehulp in conflictsituaties. Het draait om jou (en jullie).

Wat nu?

Met het doorlopen van 1 of meer van de volgende stappen krijg je inzicht hoe je verandering in jouw situatie kan brengen. Zodat je hopelijk snel weer fluitend naar je werk gaat.

  1. Scan jouw situatie; doe een persoonlijke test 
  2. Zoek informatie in de ConflictWiki
  3. Wat deden anderen? Lees en deel in de Vantage Community
  4. Gratis advies; vul het contactformulier in voor persoonlijk advies
  5. Los je conflict op met een professional. Wat zijn de mogelijkheden?