Wanneer je gaat scheiden heb je feitelijk twee opties: Je maakt er een goede scheiding van waarbij iedereen een hoopvolle toekomst tegemoet gaat. Of je maakt er een puinhoop van met schade voor iedereen. APART helpt je daarbij.

Wij helpen u graag op weg

Van Beekstraat 114
1121 NS Landsmeer
T 020 - 8468174

Naar contact

Een APARTE kijk op scheiden

Word jij een scheidingsheld of - hufter (m/v)?

Ik ben APART; een initiatief van Vantage - De Ontflictfabriek. Vantage wil Nederland ONTFLICTEN.  Zij vindt dat er in Nederland te snel naar de rechter wordt gegaan. Om dus iets op scheidingsgebied te veranderen ben ik, APART, gecreëerd. Ik vind dat het hele scheidingsproces weer teruggegeven moet worden aan de mensen zelf. Ik wil daarbij helpen. Dus ben ik van plan om de beste scheidingsvriend van Nederland te worden. Ik help iedereen die gaat scheiden. Ik ben eerlijk en vertel je de waarheid. Ik zal helpen met praktische zaken, maar sta je ook bij met tips, advies, motiverende inzichten en handige tools. Alles met het oog op een mooie, nieuwe toekomst. Ik maak scheiden overzichtelijk en neem zorgen uit handen. 

Als eerste stap heb ik een interessante test voor je ontwikkeld. Daarmee kan je ontdekken in welk scheidingsmodel jij (en je ex-partner) het beste past. Willen jullie eindigen als SCHEIDINGSHELD en beiden een gezonde blik op de toekomst hebben. Of eindigen jullie als SCHEIDINGSHUFTERS met een alle gevolgen voor je eigen mentale en financiële gezondheid en met je kinderen getekend voor het leven. Aan de hand van deze test kan je de eerste stappen zetten omm als HELD te eindigen. En IK ben er om je daarbij te helpen. Na het invullen van de test en het bekijken van je uitslag (ZONDER ENIGE VERPLICHTING!) kan je een boekje bestellen dat je op het juiste pad zet.  Interesse?

APART Scheidingscheck

Hartelijke groet,

APART - Jouw vriend in zwaar weer.