Conflict met mijn baas, en nu?

Wij helpen u graag op weg

Van Beekstraat 114
1121 NS Landsmeer
T 020 - 8468174

Naar contact

Conflict met mijn baas

Herken je dit ?

De telefoon gaat. Of je even bij jouw manager wilt komen. Je hart klopt in jouw keel. Je kunt niets goed doen, en je hebt de indruk dat hij je liever kwijt dan rijk is. Als hij nu weer kritiek heeft, dan, dan... Ja, wat dan? Neem je dan ontslag? Sleep je  hem voor de rechter? Meld je je voor onbepaalde tijd ziek? Je krijgt het benauwd en hebt het gevoel dat je geen kant op kunt.

Conflict = kans om opnieuw te beginnen

Er zijn weinig dingen zo stressvol als een conflict met een leidinggevende. Soms lijkt weg gaan de enige uitweg. Maar wat als je eens een gesprek met jouw baas zou kunnen hebben op basis van gelijkheid? Als je hem inzicht zou kunnen geven in jouw perspectief, maar ook zelf de kans krijgt dingen eens van zijn (of haar) kant te bekijken? Dat zou een mogelijkheid zijn een weer gezonde verstandhouding te creëren, gebaseerd op wederzijds respect en begrip. Misschien denk je: bij die van mij werkt dat niet. Maar geloof ons, door het initiatief naar jezelf toe te trekken ontstaat een heel nieuwe dynamiek, met een positieve invloed op alle partijen.

Je bent niet alleen

Je bent vast de enige. Toch? Zo voelt het meestal. De realiteit is echter dat jaarlijks 400.000 mensen een arbeidsconflict hebben. Wij weten wat deze mensen meemaken. Wij weten wat jij meemaakt en willen je daarbij ondersteunen.

Keuzehulp

Vantage biedt je inzicht in de verschillende mogelijkheden die je hebt om jouw conflict op te lossen. Door het zelf aan te pakken, of met hulp van een objectieve bemiddelaar of persoonlijke coach. Vantage is jouw keuzehulp in conflictsituaties. Het draait om jou.

Wat nu?

Met het doorlopen van 1 of meer van de volgende stappen krijg je inzicht hoe je verandering in jouw situatie kan brengen. Zodat jij en je manager weer vertrouwen in elkaar krijgen. 

  1. Scan je situatie; doe een persoonlijke test 
  2. Zoek informatie in de ConflictWiki
  3. Wat deden anderen? Lees en deel in de Vantage Community
  4. Gratis advies; vul het contactformulier in voor persoonlijk advies
  5. Los je conflict op met een professional. Wat zijn de mogelijkheden?